meer psychologie 

Psychologie en meer!

Diensten

 

  • Regiebehandelaar

Als GZ-psycholoog is Susan inzetbaar als regiebehandelaar binnen de Specialistische en Basis GGZ, in de crisiszorg en in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking (al dan niet met psychiatrische problematiek), evenals in de kinder- en jeugdzorg.

  • Advisering en analyses

Loopt het zorgaanbod van uw organisatie vast op wat voor manier dan ook? Dan kunt u Susan via meer psychologie inschakelen voor onderzoek, analyse en advisering op zowel micro- (individueel), meso- (team- of kleine organisatie) als macro- (organisatie) niveau.

  • Educatie, lezing workshop e.a.

Susan is thuis in het lesgeven aangaande diverse onderwerpen: o.a. psychopathologie, emotionele ontwikkeling zowel binnen de VB-zorg als daarbuiten (zoals in de GGZ), hechting, BOPZ en veiligheid)


Ze geeft lezingen en workshops o.a. via het Leids Congres Bureau en bij de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen (NAE).


Tevens is zij inzetbaar als dagvoorzitter op symposia, zie ook de beelden op deze pagina.
 

 

Ontwikkeling

meer psychologie ondersteunt bij de ontwikkeling en uitvoering van methodieken ten behoeve van teams en organisaties en bij het ontwikkelen van lesmateriaal en nieuwe lesvormen om voortdurend aan te blijven sluiten bij de vraag van de student en de aanvragende organisatie.

Overig

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem toch gerust! Nieuwe vragen zijn een uitdaging, waar Susan graag haar tanden in zet.