meer psychologie 

Psychologie en meer!

Feitelijkheden

Susan Huijbregts is oprichtster en eigenaar van meer psychologie. Tijdens haar studie kinder- en jeugdpsychologie startte zij al in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze begon als begeleider op woonvoorzieningen. Later ging ze ook lesgeven aan zowel cliënten als docenten en ontwikkelde en organiseerde ze educatie en opleidingen voor deze doelgroepen.

Behandelaar binnen de sector

Toen Susan in 2006 afstudeerde kon zij direct aan de slag als behandelaar in deze sector. Eerst binnen de dagbesteding, vervolgens in zowel wonen in de wijk als ambulante hulpverlening, en uiteindelijk in de specialistische intensieve behandeling. 

Het opzetten van het FACT-werken en het vernieuwen en verbeteren van de crisiszorg behoorden tot Susans taken. Daarnaast ontwikkelde zij doorstroomvoorzieningen op het specialistische terrein en organiseerde zij onderwijs voor de zeer gedragscomplexe cliënten. Tevens werd Susan ingezet ten behoeve van preventie en interventie bij het vastlopen van casuistiek, zowel op micro-, als op meso- en macroniveau.


Tijdens de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (2010-2012) is Susan - naast haar werkzaamheden binnen de VB-zorg - ook een jaar werkzaam geweest binnen de GGZ op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen. Inmiddels heeft ze de overstap gemaakt naar de specialistische GGZ op het gebied van verslavingen en eetproblemen.