meer psychologie 

Psychologie en meer!

Feitelijkheden

Susan Huijbregts is oprichtster en eigenaar van meer psychologie. Tijdens haar studie kinder- en jeugdpsychologie startte zij al in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze begon als begeleider op woonvoorzieningen. Later kwam daar ook het lesgeven bij aan zowel cliënten als docenten en ontwikkelde en organiseerde ze educatie en opleidingen voor deze doelgroepen.

Ervaringen

Toen Susan in 2006 afstudeerde kon zij direct aan de slag als behandelaar in deze sector. Eerst binnen de dagbesteding, vervolgens in zowel wonen in de wijk als ambulante hulpverlening, en uiteindelijk in de specialistische intensieve behandeling. 

Het opzetten van het FACT-werken en het vernieuwen en verbeteren van de crisiszorg behoorden tot Susans taken. Daarnaast ontwikkelde zij doorstroomvoorzieningen op het specialistische terrein en organiseerde zij onderwijs voor de zeer gedragscomplexe cliënten. Tevens werd Susan ingezet ten behoeve van preventie en interventie bij het vastlopen van casuistiek, zowel op micro-, als op meso- en macroniveau.


Tijdens de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (2010-2012) is Susan - naast haar werkzaamheden binnen de VB-zorg - ook werkzaam geweest binnen de GGZ op de afdeling persoonlijkheidsstoornissen, heeft zij ervaring binnen de verslavingzorg en werkt zij momenteel binnen de Forensische Psychiatrie. 


Sinds september van 2019 heeft zij tevens een eigen praktijk (meer psychologie), waar zij mensen behandelt met somberheidsklachten of depressie, angsten en fobieën, heftige gebeurtenissen of trauma, als er sprake is van een laag zelfvertrouwen en/of negatief zelfbeeld, bij relatie- of gezinsproblemen, werk- of studieproblemen en wanneer iemand een licht verstandelijke beperking heeft en problemen ervaart. Deze behandeling vindt plaats binnen de basis GGZ.